غذادهی به کودک در این دوره

غذادهی به کودک در این دوره

احتمالا تاکنون متوجه شده اید که کودک شما کنجکاوتر از پیش شده است.- بخصوص در مورد غذا- در این زمان کودک شما به موادغذایی سالم و مغذی احتیاج دارد تا انرژی لازم برای رشدش فراهم شود – مثل یک سوخت برای ماشینی که دنبال کشف کردن همه چیز است !

10 تا 12 ماهگی

کودک در حال رشد شما اشتیاق زیادی به غذا نشان می دهد - همچنین انگشتهای کوچکش را داخل کاسه غذا می برد و سعی برگرفتن قاشق دارد.

کثیف کاری زیادی به دنبال دارد ، اجازه دهید راحت باشد ، این کار به کودک شما این فرصت را می دهد تا مهارت هایی که لازم است - مثل غذاخوردن به تنهایی - را یاد بگیرد. – به شما قول می دهیم که این کثیف کاری به نفع اوست ! -

در این زمان ، کودکان مشتاق مزه کردن انواع غذاها هستند . پس تا جایی که امکان دارد برای او تنوع غذایی فراهم کنید. در این دوره غذاهای انگشتی بیشتری به او دهید تا غذاخوردن به تنهایی و جویدن را به خوبی یاد بگیرد.

از غذاهایی با تکه های درشت تر استفاده کنید ، ممکن است در ابتدا آن را تف کنند اما به مرور جویدن را یاد می گیرند. اگر تکه های درشت را تف و یا شروع به سرفه کردن کرد ، نگران نشوید ، کاملا طبیعی ست و به معنی خفه شدن کودک شما نیست.

از 12 ماهگی کودک شما به حدی بزرگ شده که همراه شما بر سر میز غذا بنشیند.

در این دوره چقدر شیر احتیاج دارد ؟

بیشتر کودکان در این دوره 3 وعده غذا در روز می خورند و حدود 600-500 میلی لیتر شیر مصرف می کنند. شیر همچنان بخش مهمی از غذای روزانه اوست و بهتر است که کم کم شیشه را کنار گذاشته و با لیوان نوشیدنی ها را بنوشد.

شیر همچنان نقش اساسی در رشد و تکامل او داراست ، طبیعتا میزان آن نسبت به قبل کاهش یافته ولی بیشتر کودکان در این دوره حدو.د 350 میلی لیتر شیر مصرف می کنند.

از 12 ماهگی شما می توانید از شیرگاو ( با میزان چربی کامل ) به جای شیرخشک استفاده کنید .